Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Rekreační zařízení Počta

Od roku 1991 zajišťujeme ubytování pro děti - školy, dětské tábory, sportovní soustředění pro veslaře, taneční tábory, ale i ubytování pro rodiny s dětmi a rybáře.

FIREMNÍ AKCE

Přemýšlíte, kde letos zorganizujete teambuilding seminář nebo firemní oslavu? Poznejte kouzlo krás jižních Čech a uspořádejte vaší akci v rekreačním zařízení Štědronín.

Rekreační zařízení Štědronín se nachází na břehu Orlické přehrady a v blízkosti hradu Zvíkov. Areál je obklopený z části rozlehlými lesy, zčásti poklidnou hladinou řeky Otavy. Pro pořádání firemní akce hovoří i jeden zcela zásadní argument a tím je úžasný klid. Účastníci akce nejsou rušeni žádným automobilovým nebo jiným provozem. Areál skýtá značné možnosti vyžití pro teambuidingové akce jako je například venkovní bazén, hřiště na malou kopanou, volejbalové hřiště, můžete si vypůjčit horská kola, zahrát si stolní tenis, kriket, kulečník nebo zaházet šipky.

Pokud byste ve zdejším středisku chtěli uspořádat seminář nebo školení, k dispozici je 6 plně vybavených učeben s bezdrátovým připojením k internetu.

Pro večerní společenské akce slouží bar s venkovní terasou, společenská místnost s krbem nebo můžete využít i několika venkovních ohnišť. Areál je připraven i na venkovní grilování.

Více informací o RZ Štědronín získáte zde.

O možnostech pořádání firemních akcí a školení v RZ Štědronín si také můžete přečíst na serveru iDNES.cz v rubrice Cestování, kde byl zveřejněn článek s názvem Rekreační zařízení Štědronín: místo pro firemní akce či školení. Celý článek najdete zde.
 

Rekreační zařízení

Vyberte si rekreační zařízení k pobytu

Rekreační zařízení Štědronín

Rekreační zařízení Štědronín

Chatová osada Lažánky

Chatová osada Lažánky

Rekreační zařízení Lučkovice

Rekreační zařízení Lučkovice

Chatová osada Ostrý

Chatová osada Ostrý

Proč si vybrat rekreaci u nás?

Rekreační zařízení nabízí pobyty pro děti i dospělé v malebné krajině jižních Čech, uprostřed lesů a nedotčené přírody.
Jsou ideálním místem pro školy v přírodě, školní výlety, dětské tábory, ale i pro rodinnou dovolenou a firemní akce.

Turistické tipy v okolí

Orlická přehrada

Orlická přehrada je součástí vltavské kaskády. Hráz se čtyřmi Kaplanovými turbínami je založena v kaňonovitém údolí nad Solenicemi. Stavba probíhala v letech 1954 - 62. Vytváří vodní hladinu dlouhou přes 60 km, kromě Vltavy je vzduta i Otava v délce 23 km a Lužnice (díky navazující kořenské přehradě) v délce 7 km. Vodu lemují často strmé skály, šíře přehrady na několika místech převyšuje 1 km, je však zvětšována četnými zátokami. Nad Zvíkovem již není jezero tak členité a má více charakter řeky.


Orlické jezero

Orlické jezero má překrásné okolí a skýtá bohaté rekreační možnosti v četných hotelech, ubytovnách a kempech. Poskytuje možnost koupání, serfování a plachtění. K cestování po jezeře můžete použít i osobní lodní dopravu, která Vám přiblíží návštěvu atraktivních míst.


Zvíkov

Zvíkov, původně předhistorické hradiště na ostrohu nad soutokem Vltavy s Otavou. Hrad připomínán roku 1234, původní přístup ze severu i z jihu, nyní jen úzkou šíjí od jihu po mostě z roku 1777. Za mostem věž s břitem zvaná Hláska z let 1270 - 90. Hradní palác o pěti křídlech s arkádami v nádvoří stavěn v letech 1250 - 70. Při něm Hlízová věž z doby kolem roku 1234, obložená bosovanými žulovými kvádry, zvaná též Markomanka.


Informace o nás

Zajišťujeme ubytování pro děti - školy v přírodě, školní výlety, letní dětské tábory, sportovní soustředění, taneční a jazykové tábory, ale i ubytování pro rodiny s dětmi a rybáře, firemní a společenské akce.

 

HLEDÁME:

  • správce areálu
  • pomocný personál do kuchyně
  • délka úvazku dohodou
  • období: květen - září
  • možnost ubytování v areálu

 

Kontakty

+420-602 112 103
e-mail: pocta@volny.cz

Po - Pá: 8:00 - 18:00

So - Ne: 8:00 - 19:00

Zpracování osobních údajů
Nastavení sledování Cookies